En frokostordning som tilpasses jeres behov. med stor variation. i altid høj kvalitet.

Sunde Medarbejdere

Frokostordning i København

Savner I kvalitet og variation i frokosten? Har I brug for en frokostordning i København med fokus på økologiske råvarer og det gode, sunde måltid?

Savner I kvalitet og variation i frokostpausen? Hos Madværk er vi altid klar til at hjælpe med at sammensætte en frokostordning, der passer til jeres behov. Vores storkøkkener er beliggende i Gladsaxe, Ballerup samt i Københavns Sydhavn, hvorfra vi på daglig basis leverer frokostordninger til hele Sjælland.

 

NB. vi leverer ikke til mindre end 20 kuverter.

Vores kernekompetence er sundhed, der sikres via en varieret frokost-buffet. Til vores frokostordning i København præsenterer vi nye menuer ugentligt hele året rundt, og kosten kan varieres dagligt uanset om I er til fisk, kød, pålæg eller salater. Det sunde fedt findes i fisk og planteolier, og derfor er fisk en del af den ugentlige menu.

Når der skal vælges frokostordning, er det en forudsætning, at maden bringes til rette tid og sted hele året rundt uden problemer. Med en solid plan for logistik, indkøb, produktion og ikke mindst en nødvendige volumen, sørger vi for at prisen holdes på et fornuftigt niveau, samtidig med at kvaliteten forbliver høj.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om opskriften på den perfekte frokostordning. Eller endnu bedre – lad os bevise vores værd med en prøve-uge til en speciel god pris.

Vores Service

Vi tager vores Ansvar

MADVÆRK om Økologi

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 30% økologi i alle vores køkkener.

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden. Vi er altid i dialog med vores leverandører omkring kvalitet, sæson, priser, udbud og bæredygtighed. Vi ønsker dog ikke økologi for en hver pris – det betyder, at vi tilstræber at bruge sæsonens danske råvarer – og fragter ikke økologiske varer langvejsfra, når de ikke er i sæson i Danmark.

økologisk Frokostordning

Madspild er ikke MADVÆRK

I Danmark genererer vi hvert år over 700.000 ton madspild. 160.000 ton af dette kommer fra Food Service branchen, hvilket sørgeligt nok er vores branche. Det kan vi gøre bedre.

Det har vist sig, at 2/3 af branchens madspild kan undgås ved at rette fokus mod den værdikæde

vi kalder ’indkøb – produktionsplanlægning – portionsstørrelser’. Det er vigtigt for os at tage denne udfordring alvorligt, så vi kan være med til at gøre en forskel.

Frokostordning København

Levering

Vi sørger for fast levering og tager dialogen fra kok til kurérer.

I skal ikke tænke på levering, kantinepersonale eller anretning af maden.

Til mindre virksomheder er frokostordningen det helt rette valg, da der i de fleste tilfælde er penge at spare fremfor egen kantinedrift.

Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med at sammensætte den helt rette ordning til jer.

Velbekomme.

Kantineordning

Menu og prisforslag

Prisen på en frokostordning består af flere parametre. En kuvertpris svinger i forhold til, hvor mange spisende I er samt hvor henne i landet i er placeres.

Nedestående menuer er to eksempler på, hvordan jeres frokostmenu kunne se ud:

 

Priserne er fra kr. 54,-