En frokostordning som tilpasses jeres behov. med stor variation. i altid høj kvalitet.

Information om Frokostordning

Frokostordning i København til fornuftige priser

Savner I kvalitet og variation i frokosten? Har I brug for en frokostordning i København med fokus på økologiske råvarer og det gode, sunde måltid?

Så skal I bestille Madværks frokostordning. Vi laver maden fra bunden og leverer den lige til døren. Det eneste I skal gøre, er at sætte den frem til jeres medarbejdere og nyde dagens frokost.

Vores kernekompetence er sundhed, der sikres via en varieret frokostbuffet.

Menuen består af:

  • Varieret menu hver uge hele året
  • En varm ret hver dag. (Fisk, kylling og svin en gang om ugen)
  • Dagens vegetarret
  • Tre slags pålæg hver dag
  • To slags salater. (En proteinrig salat med bælgfrugter eller kål hver dag)
  • Mulighed for tilvalg af oste og salatbar med toppings og dressing
  • Kage hver torsdag
  • Friskbagt rugbrød og lyst brød
  • Mulighed for laktose- og glutenfrie alternativer samt veganske- og vegetariske menuer

Pris: Fra 57 kr. pr. kuvert.

Kuvertprisen kan svinge afhængig af antal kuverter. Vil I bestille mere end 80 kuverter, så kontakt os for en særlig aftale.

Til vores frokostordning i København præsenterer vi nye menu’er ugentligt hele året rundt, og kosten varieres dagligt uanset om I er til fisk, kød, pålæg eller salater.

Vi leverer til minimum 20 kuverter og er selvfølgelig fleksible omkring ændring af kuvertantal. Ved ændring af kuvertantallet for den kommende uge og frem, skal ændringen senest være meldt ind til os torsdag kl. 12:00 for den kommende uge. Der kan ændres med op til + 30 kuverter pr. dag i indeværende uge, senest kl. 12:00 dagen i forvejen.

Få aftensmaden med hjem

Udover vores frokostordning tilbyder vi take away mad til medarbejderne, så de kan få vores lækre mad med hjem. Maden leveres i henkogningsglas, der bare skal sættes direkte i ovnen – og så er der mad. Et glas til to personer koster 69 kr.

Hos Madværk er vi altid klar til at hjælpe med at sammensætte en frokostordning, der passer til jeres behov. Vores storkøkkener er beliggende i Gladsaxe, Glostrup samt i Københavns Sydhavn, hvorfra vi på daglig basis leverer frokostordninger til hele Sjælland.

Logistikken

Når der skal vælges frokostordning, er det en forudsætning, at maden bringes til rette tid og sted hele året rundt uden problemer. Med en solid plan for logistik, indkøb, produktion og ikke mindst en nødvendige volumen, sørger vi for at prisen holdes på et fornuftigt niveau, samtidig med at kvaliteten forbliver høj.

Kontakt os allerede i dag og hør mere om opskriften på den perfekte frokostordning. Eller endnu bedre – lad os bevise vores værd med en prøve-uge til en speciel god pris.

Send os en mail på info@madvaerk.dk, så kan vi sende yderligere informationer om vores frokostordning.

Vores Service

Vi tager vores Ansvar

MADVÆRK om Økologi

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 30% økologi i alle vores køkkener.

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden. Vi er altid i dialog med vores leverandører omkring kvalitet, sæson, priser, udbud og bæredygtighed. Vi ønsker dog ikke økologi for enhver pris – det betyder, at vi tilstræber at bruge sæsonens danske råvarer – og fragter ikke økologiske varer langvejsfra, når de ikke er i sæson i Danmark.

økologisk Frokostordning

Madspild er ikke MADVÆRK

I Danmark genererer vi hvert år over 700.000 ton madspild. 160.000 ton af dette kommer fra Food Service branchen, hvilket sørgeligt nok er vores branche. Det kan vi gøre bedre.

Det har vist sig, at 2/3 af branchens madspild kan undgås ved at rette fokus mod den værdikæde

vi kalder ’indkøb – produktionsplanlægning – portionsstørrelser’. Det er vigtigt for os at tage denne udfordring alvorligt, så vi kan være med til at gøre en forskel.

Frokostordning København

Levering

Vi sørger for fast levering og tager dialogen fra kok til kurérer.

I skal ikke tænke på levering, kantinepersonale eller anretning af maden.

Til mindre virksomheder er frokostordningen det helt rette valg, da der i de fleste tilfælde er penge at spare fremfor egen kantinedrift.

Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med at sammensætte den helt rette ordning til jer.

Smiley -rapport for frokostkøkkenet kan læses her:

VirkSide (findsmiley.dk)

Allergier står på ugemenuen.

Velbekomme.

Kantineordning

Menu og prisforslag

Prisen på en frokostordning består af flere parametre. En kuvertpris svinger i forhold til, hvor mange spisende I er samt hvor henne i landet I er placeret

Nedenstående menuer er to eksempler på, hvordan jeres frokostmenu kunne se ud:

 

Priserne er fra kr. 57,-

Madværks kunder:

 

 

ALLEREDE KUNDE HOS MADVÆRK? Bestil din frokost her: