Vi er eksperter i fremtiden måltid
– vil du spise dig til en bedre verden?

BLIV MADAKTIVIST
FÅ ET TILBUD NU

VI ER

Madværk er passionerede madsnedkere og ærlige råvareformidlere af fremtidens måltid.

Vi er dedikerede til at gå forrest på den grønne vej og gøre hvert eneste step fra jord til bord så lokalt, plantebaseret og cirkulært så muligt – vi laver måltider til din frokostordning, din kantine eller event, altid med retter som du kender, men lavet på nye måder, så hvert måltid er en oplevelse.

Vi rykker vores gæster bid for bid og mener, at god smag skal kunne mærkes i hjerne, hjerte og mave. Vi tror på, at samarbejde og alliancer med lokale producenter forkorter vejen fra jord til bord, forbedre smagen af måltidet og forandre måde vi spiser på.

Madværk er madaktivisme med god smag. Måltid for måltid guider vi dig med smagfulde måltider, så rejsen fra meget mad, til bedre mad – bliver dén rejse du aldrig vil hjem fra.

Madværks gæster skal kunne smage og mærke vores passion for mad, for de gode råvarer og for vores jord, så de bliver ambassadører for Madværk og sammen med os bidrager til at forandre verden, bid for bid.

Historien om Madværk

Historien om Madværk starter i Marc’s mors køkken. Her lavede hun hver dag mad med stor passion og tilberedte nye retter til familie og gæster. De gode råvarer og kvaliteten var altid i centrum og der blevet kælet for detaljen. Marc fik lov til at være med i køkkenet og mærkede, hvad den gode mad kunne betyde for hverdags-glæden. Det var her Marcs passion for mad og drømmen om madværk blev født.

I 2016 starter Marc Madværk og i 2019 teamer Marc og Jesper op om deres fælles passion for mad – og en drøm om at ændre frokostscenen med respekt for naturen.

Passion er omdrejningspunktet for Madværk i dag. Passionen hos de leverandører vi køber vores råvarer fra. Passionen når vi udvikler måltidet og tilbereder din mad. Passionen for at gå forrest på den grønne vej. Passionen for den gode smag. For det gode måltid. For det gode samarbejde. Passionen for at passe godt på den jord vi tager fra. Den passion vil vi gerne have, at du kan smage i din mad.

Madværk. ikke mere, men bedre.
Bedre for dig, for smagen og for jorden.

VI GUIDER DIG NED AF DEN GRØNNE VEJ
HVORDAN? SE HER, HVORDAN VI SIKRER DIG ANSVARLIGHED FRA JORD - TIL DIT FROKOSTBORD:

Vi var en del af et GCO forløb i 2020 – Grøn og Cirkulær Omstilling for små og mellemstore virksomheder. Det betyder, at vi har kortlagt hele vores værdikæde og har udvalgt fokusområder, der nu er omdrejningspunktet for vores forretning – med vores 80/20 model som det bærende koncept.

Hvis vi som forretning skal gøre en forskel og bidrage til at nedbringe CO2, madspild, reducere plastic, pesticider mm., så fandt vi hurtigt ud af, at det kræver, at vi forpligter os 100%. Lidt madspildsprojekt hér og fjerne plastik emballage dér, gør ingen nævneværdig forskel.

Det gode vi oplever er nemlig, at jo mere vi arbejder med at fjerne negativ påvirkning, des mere ambitiøse bliver vi.

Ikke bare på vores egne vegne, men på alle de gæsters vegne, som vi ønsker at tage med på rejsen og lade smage, mærke og se, at fremtidens tallerken allerede er hér, og at du ikke behøver at gå på kompromis, for at spise lækkert, smagfuldt og bæredygtigt.

Vi vil så gerne hjælpe dig til at få smag for fremtidens tallerken. Med Madværk modellen har vi gjort det nemt for jer som virksomhed. I skal ‘bare’ spise 80/20 fra Madværk, hver dag til frokost – så har vi skabt en ramme, som sikrer, at i ikke bare reducerer jeres CO2 aftryk, men samtidig inspireres til at spise lækker grønt mad, som du også har lyst til at spise derhjemme.

TEST DIG SELV

 

 

Er du hverdagsaktivist?

Svar på 12 spørgsmål – tag testen –
og find ud af om du er klar til at spise fremtidens måltid.

KONTAKT OS

Vi vil meget gerne hjælpe dig med dine henvendelser omkring vores frokostordninger, catering eller kantineordning.

Kontakt os direkte på telefonnummer +45 53 68 00 00 eller på mailadressen info@madvaerk.dk. Ellers kan du udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi dig for at finde den bedste løsning til dig.

UDFYLD KONTAKTFORMULAREN:


JA TAK!
KONTAKT MIG!