Kvalitet uanset størrelsen på dit arrangement. budget. behov.

Når maden er godt selskab

Catering i København

Maden er en vigtig del af ethvert arrangement. Maden samler og er et samtaleemne. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvem der leverer catering til dit arrangement. Alle ønsker, at netop deres fest bliver helt speciel, derfor gør vi os umage med at skabe en spændende oplevelse.

Med afsæt i årstidens råvarer skaber vores dygtige kokke en velsmagende menu til alle typer arrangementer. Vi har mange års erfaring i at producere mad i særklasse og ikke mindst i at levere catering i København og omegn. Vi elsker at kræse for den kræsne kunde – og det kan smages. Hos os går passion og professionalisme hånd i hånd uanset om vi leverer 20 eller 1000 kuverter.
Hos Madværk får du catering i København, hvor madglæde og kvalitet er i centrum. Vi sikrer, at maden til jeres arrangement bliver en oplevelse i sig selv – en oplevelse som I sent vil glemme.

Hvis I har behov for selskabslokaler, tilbyder Madværk flotte, varme og hyggelige lokaler i Søborg, der er perfekt til afholdelse af bryllup, reception, fødselsdage, firmafest, konfirmation o. lign.

Læs mere om mulighederne her: https://eventbutler.dk/partnere/madvaerk-soeborg/

NB: Lokalerne kan kun benyttes ved køb af mad og drikke hos Madværk.

Vi tager vores Ansvar

MADVÆRK om Økologi

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 30% økologi i alle vores køkkener.

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden. Vi er altid i dialog med vores leverandører omkring kvalitet, sæson, priser, udbud og bæredygtighed. Vi ønsker dog ikke økologi for en hver pris – det betyder, at vi tilstræber at bruge sæsonens danske råvarer – og fragter ikke økologiske varer langvejsfra, når de ikke er i sæson i Danmark. Derfor er maden til vores catering i København altid lavet med fokus på bæredygtighed, og vores kokke arbejder kreativt med de muligheder, hver sæson tilbyder. Dette er selvfølgelig også fundamentet i vores kantineordninger og andre løsninger.

Økologi hos Madværk

Madspild er ikke MADVÆRK

I Danmark genererer vi hvert år over 700.000 ton madspild. 160.000 ton af dette kommer fra mad branchen, hvilket sørgeligt nok er vores branche. Det kan vi gøre bedre.

Det har vist sig, at 2/3 af branchens madspild kan undgås.

Ved at rette fokus mod den værdikæde vi kalder ’indkøb – produktionsplanlægning – portionsstørrelser’.

Det er vigtigt for os at tage denne udfordring alvorligt, så vi kan være med til at gøre en forskel.

 

Frokostordning København

LEVERING

Vi sørger for fast levering og tager dialogen fra kok til kurérer. I skal ikke tænke på levering, kantinepersonale eller anretning af maden.

Til mindre virksomheder er frokostordningen det helt rette valg, da der i de fleste tilfælde er penge at spare fremfor egen kantinedrift.

Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med at sammensætte den helt rette ordning til jer.

Velbekomme.

kontakt os

HANDELSBETINGELSER

Ved afholdelse af arrangement i Madværks selskabslokaler skal følgende være opfyldt:

• Kunden skal være fyldt 18 år.
• Kunden har ansvar for lokalerne i det lejede tidsrum.
• Kunden har ansvar for, at der ikke sker skader på bygning, lokalerne, service og inventar, herunder at der ikke i længere tidsrum ligger store mængder af væske på gulvene, under arrangementets afholdelse.

Ved mangler eller skader gives straks besked til Madværk på info@madvaerk.dk

Planlægning af arrangementet, samt reservation af dato for arrangementet

Reservation af lokale på dato for arrangementet træder først i kraft, når der er registreret indbetaling af aftalt depositum på 20 % af arrangementets samlede pris. Først herefter er aftalen fuldgyldig.

Skulle der opstå et ønske om afbestilling af lokalet, skal dette meddeles Madværk skriftligt og senest 6 måneder før aftalt dato for arrangementet. Indgås aftalen mindre end 6 måneder før arrangementets afholdelse gælder følgende. Ved modtagelse af afbestilling/opsigelse med mindre end 6 måneder til arrangementet, sker der ikke tilbagebetaling af depositum. Dette med henvisning til at Madværk derved mister en betydelig fortjeneste.

Ønskes reducering/annullering senere end nævnte frister for vederlagsfri afbestilling (16 eller 12 uger før planlagt dato for arrangement) accepterer ordregiver, at hæfte for følgende procentuelle andel af den oprindelige ordre:

• Mindre end 24 timer før start: 100%
• 1-14 dage før start: 95%
• 2-6 uger før start: 75%
• 6-12 uger før start: 50%
• Fra booking til 12 uger før start: 20%

Catering privat