Kvalitet uanset størrelsen på dit arrangement. budget. behov.

Når maden er godt selskab

Catering i København

Maden er en vigtig del af ethvert arrangement. Maden samler og er et samtaleemne. Derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvem der leverer catering til dit arrangement. Alle ønsker, at netop deres fest bliver helt speciel, derfor gør vi os umage med at skabe en spændende oplevelse.

Med afsæt i årstidens råvarer skaber vores dygtige kokke en velsmagende menu til alle typer arrangementer. Vi har mange års erfaring i at producere mad i særklasse og ikke mindst i at levere catering i København og omegn. Vi elsker at kræse for den kræsne kunde – og det kan smages. Hos os går passion og professionalisme hånd i hånd uanset om vi leverer 20 eller 1000 kuverter.
Hos Madværk får du catering i København, hvor madglæde og kvalitet er i centrum. Vi sikrer, at maden til jeres arrangement bliver en oplevelse i sig selv – en oplevelse som I sent vil glemme.

Vi tager vores Ansvar

MADVÆRK om Økologi

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 30% økologi i alle vores køkkener.

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden. Vi er altid i dialog med vores leverandører omkring kvalitet, sæson, priser, udbud og bæredygtighed. Vi ønsker dog ikke økologi for en hver pris – det betyder, at vi tilstræber at bruge sæsonens danske råvarer – og fragter ikke økologiske varer langvejsfra, når de ikke er i sæson i Danmark. Derfor er maden til vores catering i København altid lavet med fokus på bæredygtighed, og vores kokke arbejder kreativt med de muligheder, hver sæson tilbyder. Dette er selvfølgelig også fundamentet i vores kantineordninger og andre løsninger.

Økologi hos Madværk

Madspild er ikke MADVÆRK

I Danmark genererer vi hvert år over 700.000 ton madspild. 160.000 ton af dette kommer fra mad branchen, hvilket sørgeligt nok er vores branche. Det kan vi gøre bedre.

Det har vist sig, at 2/3 af branchens madspild kan undgås.

Ved at rette fokus mod den værdikæde vi kalder ’indkøb – produktionsplanlægning – portionsstørrelser’.

Det er vigtigt for os at tage denne udfordring alvorligt, så vi kan være med til at gøre en forskel.

 

Frokostordning København

LEVERING

Vi sørger for fast levering og tager dialogen fra kok til kurérer. I skal ikke tænke på levering, kantinepersonale eller anretning af maden.

Til mindre virksomheder er frokostordningen det helt rette valg, da der i de fleste tilfælde er penge at spare fremfor egen kantinedrift.

Tag kontakt til os og lad os hjælpe jer med at sammensætte den helt rette ordning til jer.

Velbekomme.

kontakt os