fbpx

Velkommen til vores værk.

Madværk leverer hver eneste hverdag lækker, sund og ansvarligt tilberedt frokost til 1800 sultne medarbejdere rundt omkring i danske virksomheder i København og resten af Sjælland. Vi både leverer frokost og driver kantiner.

Lad vores mad tale for sig selv.
Prøv vores bæredygtige frokostordning i 14 dage
– Helt uforpligtende.

SPIS VERDEN BEDRE
Få et ret godt tilbud

Få din frokost uforpligtende og
med gratis levering i 14 dage

Vil I prøve Madværk uforpligtende i 14 dage? Kontakt os på telefonnummer 5368 0000 eller på  info@madvaerk.dk. I kan også udfylde vores kontaktformular, så kontakter vi jer og finder i samarbejde den bedste løsning til lige netop jeres behov.
* Smagsoplevelse inkluderer maximum 10 personer.

UDFYLD KONTAKTFORMULAR




    JA TAK!
    KONTAKT MIG!
    Kontakt-vaerk

    Lidt om os

    Madværk har siden første dag i køkkenet arbejdet med en tilgang om at levere frokostordninger, catering og kantineordninger, som hverken går på kompromis med smag, økologi eller bæredygtighed. Derfor tør vi godt love, at vi gør indtryk på vores kunder uden at sætte unødigt aftryk på planeten.

    Marc og Patrick

    Hvad siger
    vores kunder

    Det er faktisk ret nemt

    Det skal ikke være svært at være sund og mæt. Derfor har vi gjort det så nemt som muligt at være kunde hos Madværk.

    Du skal bare klikke her, så får du og dine kollegaer mulighed for at prøve vores retter i 14 dage helt og aldeles uforpligtende.

    Mona sidder klar til at tage imod dig på telefonen eller mailen og sørger for, at I kommer i gang nemt og hurtigt.

    Vores tilgang til mad er ret enkel

    Vi laver sund mad, der er god ved vores allesammens planet. Vores koncept er baseret på en 80/20 fordeling, hvor 80% af den frokost vi leverer, er plantebaseret, og 20% er animalsk. Fælles for begge er et fokus på lokale råvarer og en mindskelse af madspild.

    Ret godt for ESG-rapporten

    Bid for bid kan du og dine kollegaer blive en positiv del af den bæredygtige problemløsning og hjælpe til med mindre udledning for hvert eneste måltid, I nyder. Det har nok aldrig været så velsmagende at gøre en mærkbar forskel.

    Udover at maden tilberedes, upcycles og anrettes ansvarligt, så har vi indrettet vores køkkener med biokværn i kælderen og solceller på taget, ligesom vi er i gang med at udskifte vores flåde til rene elbiler.

    Læs mere om vores løbende tiltag mod en grønnere og mere smagfuld verden her.

    Ret godt for budgettet

    Det behøver ikke være dyrt at være grøn. På trods af de bedste intentioner ved vi godt, at tingene også skal hænge sammen. Derfor har vi gennem mange år optimeret vores madproduktion og selekteret vores leverandører, så I kan nyde bæredygtig og velsmagende mad uden at kløjes i fakturaen.

    80% LOKALE RÅVARER

    lokale fødevarer spiller hovedrollen hver dag, når vi sammensætter menuen til dagens frokostmåltid. Vores passion for de bedste råvarer, leveret fra lokale leverandører eller dyrket på egen mark – er det vi kalder Madværk. Vores dygtige bager laver alle kager og desserter – og vi lover, at det smager både sødt og syndigt.

    Kød og animalske fødevarer er de største CO2 udleder indenfor fødevareproduktion. Landbruget står for 25% af Danmarks samlede udledning.

    Derfor serverer vi aldrig mere end 20% animalske fødevarer, som til gengæld er den bedste kvalitet – lokalt opdrættet, økologisk eller fra fritgående dyr. Du kan selvfølgelig også få vegetarisk og veganske retter.

    Vores grønne vægtskål tynger mest

    Når vi laver mad til jer, hakker vi mere, end vi steger. 80% af menuen består derfor af plantebaseret kost, mens de
    sidste 20% er orienteret omkring det animalske

    En balance der både er sund og god for hjerte og hjerne, ligesom det er med til at skabe de bedste betingelser for en
    cirkulær værdikæde, hvor vi hele tiden reducerer vores udledning.

    3 følelsesladede grunde til at lade os lave mad til jer.

    01

    Det skal føles godt i maven

    Start med at prøve vores frokost i 14 dage. Helt uforpligtende.

    Sæt evt. jeres eksisterende ordning på pause, så I kan opleve variationen og kvaliteten gennem et par uger. Det føler vi er den bedste måde, at I med en god mavefornemmelse kan træffe den rigtige beslutning om at fortsætte det gode samarbejde.

    02

    Kloden skal føle, vi tænker på den

    Vi skal selvfølgelig spise. Hver dag. Det kan vi ikke ændre på. Men det vi spiser, og måden vi tilbereder maden på, indkøber råvarerne og bortskaffer affald, kan vi gøre noget ved. Derfor går vi hos Madværk op i at upcycle, købe lokalt og biokværne vores madaffald.

    03

    Det føles kendt – og så alligevel ikke

    Vores madkoncept bygger på retter, som du kender.

    Men vi giver hele tiden de klassiske retter et moderne og grønt twist, så hvert måltid opleves trygt, men stadig er fuld af overraskelser.

    Brug et par minutter på at opdage dit ærlige og indre forhold til mad.

    Tag testen – hvilken slags madaktivist er du?