Lette frokostretter til gæster

Lette frokostretter til gæster

by Jakob Andresen

Lette frokostretter til gæster

Når man har inviteret gæster forbi til mad, gør man sig hurtigt tanker om, hvad der skal serveres. Man vil gerne servere mad, der er velsmagende, men som også ser indbydende og æstetisk ud. Samtidig ønsker man måske, at maden skal være både lækker, sund og nærende. Normalt forbinder vi frokost med klassiske rugbrødsmadder med pålæg, men der er mange andre muligheder, hvad angår frokostretter til gæster. I den forbindelse er det værd at overveje en let frokost, som giver gæsterne energi.

Tænk kreativt til frokost

Mange forbinder måske frokost med rugbrødsmadder, men der er mange andre muligheder, hvis man skal servere lette frokostretter til gæster. Man kan både overveje at lave friske salater med årstidens grønt og hjemmelavet tunsalat, æggesalat eller andre ting, der supplerer salaten. Det er også oplagt at lave en tærte, der både kan serveres kold og varm. Fordelen ved at servere salater og tærte er i øvrigt, at man kan forberede dem i god tid, så man ikke skal stå med det hele lige inden gæsterne ankommer. Salater, tærter og mindre lune retter kan altså sagtens finde deres plads på frokostbordet – som supplement eller erstatning for rugbrødsmaden. Vi tilbyder kantine forpagtning for en lang række virksomheder, hvor variation er i fokus. Det er ikke ualmindeligt at få besøg i virksomheden af kunder, samarbejdspartnere eller forretningsforbindelser og derfor er det vigtigt, at kunne tilbyde gode og sunde frokostretter til gæsterne.

Lette og lune frokostretter

Det kan være lækkert at supplere de kolde frokostretter med lune. En let og frisk salat gør sig godt med for eksempel små, lune fiskefrikadeller, som også nemt kan bringe rugbrødet ind i billedet på dit frokostbord igen. Patéer, postejer, frikadeller og grøntsagsbøffer er alle sammen glimrende bud på lune retter, der både kan nydes med rugbrød og til en frisk salat med årstidens grøntsager.
Skal du have et større frokostselskab, er det oplagt at få leveret dine frokostretter udefra. Hos Madværk leverer vi både frokostordninger og catering i København og omegn med masser af velsmagende og sunde frokostmenuer, der med garanti vil imponere dine gæster.

  • Posted in Viden om
  • Kommentarer lukket til Lette frokostretter til gæster