Lækre lune frokostretter

Lækre lune frokostretter

by Jakob Andresen

Lækre lune frokostretter

De lune retter er noget, der hurtigt kan pifte frokostbordet op, og det er typisk et stort hit hos gæsterne. Vi kender alle det store, kolde frokostbord, som bestemt også har masser af godt at byde på, men det er oplagt at kombinere det kolde bord med lune frokostretter. De lune frokostretter egner sig desuden særligt godt til de kolde vintermåneder. Læs Madværks bud på, hvorfor man med fordel kan supplere frokostbordet med lune frokostretter her.

Kombinér det lune og det kolde frokostbord

Når du sætter de lune retter i spil med de kolde på frokostbordet, skaber du et velassorteret og spændende frokostbord med noget for enhver smag. Samtidig bliver det muligt at servere flere forskellige og spændende tilberedninger af blandt andet fisk og årstidens grønt. Resultatet er en varieret frokosttallerken, der ser indbydende ud, og hvor de kolde og lune frokostretter komplementerer hinanden smagsmæssigt.

Du kan i den forbindelse overveje at kombinere de mere klassiske lune frokostretter som lune frikadeller med en sprød og eksperimenterende salat med kål og tørrede tranebær.

Spis mere grønt med lune retter

Det er nemt at inddrage grøntsager i frokosten på en kreativ måde. Orker man ikke udelukkende at spise kold salat til frokost, kan man lade sig inspirere af lune, grønne anretninger. Hvem elsker for eksempel ikke en lækker, lun courgettetærte eller en fyldig salat med kål, figner, nødder og let grillet ost?

Trænger du til inspiration til dit frokostbord? Eller skal du have gæster på besøg, som du gerne vil servere et overdådigt frokostmåltid til? Så kontakt os endelig. Vi leverer frokostordninger og catering i København og omegn. Måske skal din næste familiefrokost gøres ekstra lækker med både varme, lune og kolde retter, som du nemt og hurtigt kan få leveret gennem os. Vi leverer vores catering til minimum 20 personer.

  • Posted in Viden om
  • Kommentarer lukket til Lækre lune frokostretter