Information om vores Julefrokostmenu - ud af huset

Hos Madværk sætter vi en ære i at give vores kunder en kulinarisk smagsoplevelse ud over det sædvanlige – og julefrokosten er ingen undtagelse. Vil du slippe for besværet med indkøb og madlavning, kan du bestille vores julefrokostmenu ud af huset, og stadig få smagsoplevelserne nøjagtig som du kender dem. 

Vi vægter kvalitet og gode råvarer frem for alt. Hos Madværk kan du derfor være sikker på, at fiskefileten er sprød, anden er saftig og frikadellerne fulde af smag. 

Vores filosofi 

V er et hold af passionerede kokke og koordinatorer, der har madglæde, kreativitet og forståelse for god service til fælles. Vi sætter en stor dyd i at give vores kunder en god oplevelse, hvad end det er catering, frokostordning på arbejdspladsen eller julefrokoster. Kort sagt – vi lever og ånder for at lave god og smagfuld mad og samtidig levere en service i verdensklasse.

Få maden leveret til døren 

Når du bestiller julefrokost hos Madværk, leverer vi det hele til døren. Vi har forberedt så meget som muligt i forvejen, så du skal gøre så lidt som muligt. Derfor kommer maden anrettet i varmekasser, klar til at blive sat på bordet. Vi mener nemlig ikke, at du kun betaler for maden – du betaler i lige så høj grad for god service. 

Traditionel julefrokost med smagen i centrum  

Hos Madværk er vores madfilosofi enkel; det skal smage af noget. Derfor er alle vores råvarer af højeste kvalitet, og vores leverandører nøje udvalgt. Vores råvarer er fra friland eller økologiske landbrug, og vi vægter lokale samarbejdspartnere utrolig højt. Vi leverer ganske enkelt den samme smagsoplevelse hver gang – uanset om I er 10 eller 100.

Med kombinationen af kvalitetsråvarer og dygtige kokke, kan du med ro i maven servere det traditionelle kolde bord efterfulgt af de varme retter fra Madværk. Vi tilbyder også den mere utraditionelle julefrokost, hvor de klassiske retter har fået et moderne tvist. Det eneste, du skal tænke på er at holde snapsen kold

En julefrokostbuffet med omtanke for dig og miljøet 

Hos Madværk har vi taget stilling til vores klimaaftryk. Derfor forsøger vi altid at opnå 30 % økologi på vores råvarer. Vi tror dog også på at udnytte sæsonens råvarer og undgår derfor at fragte varer langvejs fra. Du kan derfor med god samvittighed bestille vores julefrokost ud af huset og vide, at vi og dermed du har gjort vores for at mindske et klimaaftryk der i forvejen er presset. Af den grund er vi også en del af det EU -finansierede projekt Grøn Cirkulær Omstilling, der kæmper for bæredygtighed i virksomheder og en grønnere planet.

Vores Service

Vi tager vores Ansvar

MADVÆRK om at mindske CO2 udledning

Det lyder simpelt når vi siger, at vi vil bekæmpe klimaforandringer med smagfuld mad. Men det er netop hvad vi har tænkt os.

Ved at lave kreative retter, der udfordrer den traditionelle idé om en kedelig grøn salat, håber vi at ændre ved mindsettet om kød som det bærende element på tallerkenen.

Og kødet er der stadig. For os handler bæredygtighed ikke om at skære det 100 % fra.

Det handler i stedet om, hvad det er for noget kød, hvordan det er lavet og hvor meget der er af det.

Kødet kommer altid fra dyr, der har haft et værdigt liv som fritgående. Fisk købes lokalt og det samme med vores grøntsager. Derfor er størstedelen af vores menuer sæsonbetonet, da vi gerne vil undgå at bidrage til fragt langvejs fra.

frikadeller med rødkål anrettet på tallerken i forbindelse med julefrokost

Madspild er ikke MADVÆRK

I Danmark genererer vi hvert år over 700.000 ton madspild. 160.000 ton af dette kommer fra Food Service branchen, hvilket sørgeligt nok er vores branche. Det kan vi gøre bedre.

Det har vist sig, at 2/3 af branchens madspild kan undgås ved at rette fokus mod den værdikæde

vi kalder ’indkøb – produktionsplanlægning – portionsstørrelser’. Det er vigtigt for os at tage denne udfordring alvorligt, så vi kan være med til at gøre en forskel.

fiskefilleter med citron og remoulade anrettet på skærebræt

Levering

Vi sørger for fast levering og tager dialogen fra kok til kurérer.

I skal ikke tænke på levering, kantinepersonale eller anretning af maden.

Til mindre virksomheder, forsamlinger og selskaber er julefrokostcatering det helt rette valg, da der i de fleste tilfælde er penge at spare fremfor egen kantinedrift eller at skulle stå med maden selv.

Vil du høre mere om vores julefrokostmenuer og de tilhørende cateringmuligheder?

Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 53 68 00 00, pr. mail til info@madvaerk.dk eller via vores kontaktformular. Vi tager gerne en uformel snak eller kommer med et uforpligtende tilbud, når det gælder maden til årets julefrokost. Vi glæder os til at høre fra jer.

Velbekomme.

ris-ala-mande med kirsebærsovs i skål

ALLEREDE KUNDE HOS MADVÆRK? Bestil din julefrokostmenu her: