Forslag til frokostretter

Forslag til frokostretter

by Jakob Andresen

Forslag til frokostretter

Frokost behøver bestemt ikke at være lig med kedelige rugbrødsmadder eller uinspirerende rester fra dagen før. Der findes masser af lækre retter, som egner sig godt til frokostbordet – og som samtidig er nemme at lave. Hos Madværk leverer vi frokost hver dag til kantineordninger og som catering, og vi gør meget ud af at levere kreative og grønne frokostretter, som både er velsmagende og sunde.

Bring årstidens grønt ind i frokostmenuen

Hos Madværk gør vi en dyd ud af at servere sund og gerne økologisk mad, der er nøje sammensat. Samtidig er det vores ambition at skabe et frokostbord, som gør det let at kombinere både kolde og lune frokostretter. Vi søger ofte inspiration fra årstidens grøntsager, som vi kombinerer med frisk fisk og kød. Frokostbordet kan for eksempel sagtens byde på braiseret okseragout med hokkaidopure og cremolate. Eller hvad med lyngrillet amerikansk okseflank-steak serveret med vietnamesisk sesam/yuzo dressing, eller nudler vendt med teriyakisauce, forårsløg og kokos?

Kreative og grønne anretninger

Hvis du ikke selv orker at lave avancerede frokostretter, kan du med få tiltag optimere det klassiske frokostbord. Vi anbefaler, at man kombinerer det lune og det kolde bord – og hele tiden tænker grønt ind i frokostretterne. En grønkålssalat blandet med hakkede mandler, æbler og appelsin ved siden af en lun speltsalat med halloumi-ost og bagte tomater er noget helt andet end én stor kold salat. Kombinér eventuelt både en lun og en kold salat med andre varme eller kolde retter på frokostbordet, og der vil være masser af variation i både retterne, deres præsentation og temperatur.

Hos Madværk laver vi altid flere salater – både lune og kolde, og der er altid flere varme eller lune retter på vores frokostmenu. Tjek menuerne for vores frokostordning og se, om det kunne være noget for dig. Vi leverer både til frokostordninger og catering til private selskaber.

  • Posted in Viden om
  • Kommentarer lukket til Forslag til frokostretter