Forretter og frokostretter

Forretter og frokostretter

by Jakob Andresen

Forretter og frokostretter

Når man skal servere forretter og frokostretter, vil man typisk gå efter at sammensætte anretningerne, så de er mere lette i smagsindtrykket, end det er tilfældet med hovedretter. Derfor er det oplagt at bringe forskellige grøntsager i spil, så retterne både ser farverige og indbydende ud, men så de også har masser af smag.

Hos Madværk laver vi altid spændende forretter og frokostretter med øje for økologi, begrænset madspild og med gode og velsmagende råvarer i centrum. Vi gør en dyd ud af at præsentere den samme grøntsag på mange inspirerende måder.

Sunde og lækre forretter og frokostretter

Hvis du ønsker lette og sunde forretter og frokostretter, er det oplagt at tilberede grøntsager på forskellige måder, så man både varierer frokostrettens udtryk og smag. En forret såvel som en frokostret kan sagtens tilberedes med udgangspunkt i enkelte grøntsager. Lad for eksempel et grillet spidskål være hovedelementet og servér det med en sennepsvinaigrette, friskost og grønne ærter. Eller servér en klassisk cæsarsalat med rosmarincroutoner.

Hvis du vil servere en fyldig salat som frokostret, kan du blande grøntsagerne med bulgur, som både mætter og giver en nøddeagtig smag. Bulguren kan serveres med for eksempel kardemomme, søde rosiner, salte citroner, knasende kerner eller nødder og rimet agurk.

Sæsonens forretter til dit arrangement

Madværk leverer catering i København og omegn, og hos os kan du være med til at sammensætte menuen, så den passer perfekt til netop dit arrangement. Vi tilbyder en skræddersyet menu med både forretter, hovedretter og desserter lavet af sæsonens bedste råvarer og med øje for økologi. Vi bestræber os hele tiden på at bruge sæsonens danske råvarer, som vi tilbereder på forskellige måder. Hos Madværk arbejder kokkene kreativt med sæsonens råvarer, og du kan selv være med til at finde den helt rigtige menu til dit arrangement.

  • Posted in Viden om
  • Kommentarer lukket til Forretter og frokostretter