Vi driver vores kantiner som en restaurant. unikke løsninger. laver mad med kærlighed.

Vi laver mad med kærlighed

Kantineordning i København

Hos Madværk driver vi kantiner med høj gastronomisk forståelse henvendt store og mindre virksomheder og bygger vores faglighed på disse principper:

Vores medarbejdere tager ansvar for at være imødekommende og løse alle opgaver – store som små. Vi er bevidste om vigtigheden af den ”usynlige” funktion, som vi udfylder for at virksomhedens dagligdag fungerer – både over for virksomhedens medarbejdere og dens gæster.

Du kender os på vores høje faglighed:

 

  • Vi sørger for den daglige drift og er med til at sikre, at alle vores kunder får en fleksibel og individuel betjening.
  • Vi er altid i tæt løbende samarbejde med vores kunder, hvis der f.eks. skulle være specielle ønsker, ændringer eller andre kreative ideer.
  • Vi sørger for vores team altid vil være som følelsen af jeres eget.
  • Vi tilbyder aldrig standardløsninger, men individuelt tilpassede kantiner baseret på vores koncept.
  • Vi ved af erfaring, hvor vigtigt et omdrejningspunkt frokosten er for virksomhedens medarbejdere.

 

Vores Service

Kantineordning i København – Gastronomi og Bæredygtighed.

Gastronomi i vores køkkener handler om råvarekvalitet, madglæde og kreativitet. Men i særdeleshed handler det om medarbejderne. Vores kokke er håndværkere, der besidder klassiske dyder som grundighed og omhu. Vores kokke er vores hjerte, og dem som hver dag skaber gastronomi med kærlighed.Vi tilbyder virksomheder en kantineordning i København, hvor glæden ved god mad altid er omdrejningspunktet.

Bæredygtighed betyder hos os, at kød og fisk købes lokalt, og at grise og kyllinger er fritgående. Det betyder, at og vi lader sæsonen bestemme en stor del af menuen, så vi fx har rodfrugter om vinteren, hornfisk om foråret, jordbær i juli og alt-kan-ske i sensommeren. Generelt byder sæsonvarer på modne og frodige råvarer, så det er det bedste køb kvalitetsmæssigt. Men det er også sund økonomisk fornuft. Derfor kan vi tilbyde en kantineordning i København, hvor jeres virksomhed får udsøgt frokost til en rimelig pris.

Vi tager vores Ansvar

MADVÆRK om Økologi

Vi har en holdning til miljø, bæredygtighed og til råvarernes oprindelse. Samtidig ønsker vi, at vores gæster får det bedste inden for smag, kvalitet og sundhed.

Det er vores mål at kunne servere og producere minimum 30% økologi i alle vores køkkener.

Vi vælger økologi, fordi det betyder omsorg for miljøet, dyrevelfærd, fravær af sprøjtemidler samt udeladelse af tilsætningsstoffer i maden. Vi er altid i dialog med vores leverandører omkring kvalitet, sæson, priser, udbud og bæredygtighed. Vi ønsker dog ikke økologi for en hver pris – det betyder, at vi tilstræber at bruge sæsonens danske råvarer – og fragter ikke økologiske varer langvejsfra, når de ikke er i sæson i Danmark.

Økologi hos Madværk

Madspild er ikke MADVÆRK

I Danmark genererer vi hvert år over 700.000 ton madspild. 160.000 ton af dette kommer fra Food Service branchen, hvilket sørgeligt nok er vores branche. Det kan vi gøre bedre.

Det har vist sig, at 2/3 af branchens madspild kan undgås.

Ved at rette fokus mod den værdikæde vi kalder ’indkøb – produktionsplanlægning – portionsstørrelser’. Det er vigtigt for os at tage denne udfordring alvorligt, så vi kan være med til at gøre en forskel.

Frokostordning København

Sundhed ifølge MADVÆRK

Hver dag tilbereder vi sund og frisk frokost til over 1500 medarbejdere. Det er derfor en del af vores ansvar at servere måltider, der bidrager til en sund hverdag på jobbet. På den måde kan vores gæster, dine medarbejdere, opretholde et stabilt blodsukker og øge deres forbrænding i løbet af deres arbejdsdag.

Sund og nærende mad er uden tvivl den vigtigste faktor.

Vores evne til at koncentrere sig og være produktive. Derfor ser vi ingen grund til at gå på kompromis, når vores metier er mad på jobbet.

Frokostordning København

MADVÆRKS personale

I vores køkkener beskæftiger vi os primært med faglært personale.

Vi har en stabil personalegruppe, og er meget stolte af vores medarbejdere.

Køkkenchefen skal være en stærk leder med høj faglig integritet og kreativitet, overblik samt god kompetence indenfor organisering. Derudover skal han eller hun besidde en kreativ tankegang i forhold til vores gastronomiske principper.

Vi ansætter med glæde elever i vores kantiner, når der er mulighed for det. Dermed kan vi være med til at uddanne unge mennesker inden for vores branche og præge dem med vore værdier og kunnen.

Kontakt mellem gæst og køkkenpersonale er vigtigt. Den daglige dialog skal være tip-top. Derfor skal personalet være på gulvet i frokosten og sørge for, at alting kører.